Laadukkaat

sisustusmateriaalit

Valittavana kolme klassisen ajatonta teemaa
KOIVU

Koivu – Luonnon läheisyyttä ja valoisuutta

Vaaleat värit luovat rauhallisen ja seesteisen tunnelman asuntoihin. Luonnon läheisyyttä ja sen valoisuutta on tuotu sisustukseen valitsemalla modernit ja laadukkaat materiaalit. Lattiaan on valittu kestävä vaalea tammilaminaatti. Seinälaataksi on valittuna helppohoitoinen ja laadukas 30×60 mattavalkoinen laatta. 10×10 lattialaatoissa on tuotu näkyviin koivun pintaa (kaarnaa) joka luonnollisesti sopii vaaleisiin materiaaleihin.

Kalusteet ovat täysin suomalaisvalmisteiset ja erittäin laadukkaat. Amelia keittiöltä on valittuna valkoiset ja modernin vedittämät keittiökalusteet. Sama hillitty ja rauhallinen sisustus jatkuu myös WC sekä khh tilan kalusteissa. Khh ja keittiöön on valittu Ecolamin vaalean saarni laminaattitaso joka elävöittää sisustuspintoja. Tarkempia ja vielä yksityiskohtaisempia sisustusmateriaalilistoja on nähtävissä rakennustapaselosteessamme. Tule suunnittelmaan oma kotisi!

Kelo – Seesteistä ja ajatonta tunnelmaa

Ajaton ja moderni koti huokuu rauhallisuutta. Seesteistä tunnelmaa luovat myös kelo-mallistomme materiaalit. Lattiassa on valittuna kestävä vaalean harmaa tammi laminaatti. Pesuhuoneen suihkun takaseinään on valittu harmaa 30×60 kivilaatta joka luo koonsa puolesta modernin kokonaisuuden. Muihin pesuhuoneen seiniin tuodaan valoisuutta ja raikkautta 30×60 matta valkoisella seinälaatalla. 10×10 lattialaatassa on valittu harmaa kokonaisuus joka sopii erinomaisesti seinän kivilaatan kanssa.

Kiintokalusteet ovat täysin suomalaisvalmisteiset ja erittäin laadukkaat. Amelia keittiöltä on valittuna mattaharmaat ja modernin vedittämät keittiökalusteet. Sama ajaton sisustus jatkuu WC:n ja khh tiloissa joissa kalusteina on matta harmaat kalusteovet vetimillä ja valkoiset kalusterungot. Khh ja Keittiöön on valittu Ecolamin vaalean saarni laminaattitaso joka lisää lämpöä sisustuspintoihin. Tarkempia ja vielä yksityiskohtaisempia sisustusmateriaalilistoja on nähtävissä rakennustapaselosteessamme. Tule suunnittelmaan oma kotisi!

KELO
EEBEN

Eeben – Tunnelmallisuutta ja glamouria

Eeben mallistoon on valittu tunnelmallisuutta ja glamouria tuovaa sisustusta. Lattiassa on valittuna kestävä valkoinen tammi laminaatti. Pesuhuoneen suihkun takaseinään on valittu tumma 30×60 kivilaatta joka elävöittää tilaa kivipintansa ansiosta. Muihin pesuhuoneen seiniin tuodaan valoisuutta ja raikkautta 30×60 matta valkoisella seinälaatalla. 10×10 lattialaatassa on valittu tumma kokonaisuus joka sopii erinomaisesti seinän kivilaatan kanssa.

Kiintokalusteet ovat täysin suomalaisvalmisteiset ja erittäin laadukkaat. Amelia keittiöltä on valittuna mustat ja modernin vedittämät keittiökalusteet. WC:n ja khh tiloissa on valittu valoisuutta tuomaan valkoiset kalusteet vetimillä. Khh ja Keittiöön on valittu Ecolamin vaalean saarni laminaattitaso joka lisää lämpöä sisustuspintoihin. Tarkempia ja vielä yksityiskohtaisempia sisustusmateriaalilistoja on nähtävissä rakennustapaselosteessamme. Tule suunnittelmaan oma kotisi!